MUDr. Jiří Běhounek

kraj Vysočina
  • SOCDEM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.07.2010 20:22:00

Neřešitelná finanční situace Nemocnice Pelhřimov

Neřešitelná finanční situace Nemocnice Pelhřimov

Rada kraje Vysočina odvolala ředitele Nemocnice Pelhřimov Pavla Hralu.

Rada kraje Vysočina odvolala ředitele Nemocnice Pelhřimov Pavla Hralu a zároveň jmenovala na dobu určitou do ukončení výběrového řízení novým ředitelem Jaroslava Housera, současného statutárního zástupce ředitele pelhřimovské nemocnice.

"Důvodem pro změnu ve vedení Nemocnice Pelhřimov je prudce se zhoršující finanční situace nemocnice. Panu řediteli se nepodařilo Radu kraje Vysočina přesvědčit o řešitelnosti stávajícího stavu. Jeho práce pro krajskou nemocnici v Pelhřimově si vážíme, ale v tuto chvíli bylo povinností zřizovatele zajistit odpovídající podmínky pro náročnou a zodpovědnou práci zdravotníků a léčbu klientů," uvedl hejtman kraje Vysočina Jiří Běhounek.

Rada kraje Vysočina dnes zároveň vyhlásila výběrové řízení na obsazení místa ředitele Nemocnice Pelhřimov. Termín pro přijímání přihlášek do výběrového řízení končí 6. srpna. Zájmem Rady kraje Vysočina je jmenování nového ředitele v co nejkratším možném termínu.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama