MUDr. Jiří Běhounek

kraj Vysočina
  • SOCDEM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.06.2021 12:58:42 - Lucius22

ČSSD

Dobrý den, pane exposlanče, ČSSD představila svoje programové priority, v podstatě velmi podobné, jako v každých volbách již 30 let. To, že je politika ČSSD v základních otázkách neměnná je dobře. Především mluvím o sociálně - ekonomických tématech. Na straně příjmů do státního rezpočtu tradičně nabízí progresivní zdanění nejbohatších, bankovní sektorou daň, digitální daň, daň z velkého majetku a velkých dědictví, zrušení daňových výjimek pro velké nadnárodní korporace a na straně výdajů a benefitů obyčejným lidem nabízí sníáženou DPH na základní potraviny, pětitýdenní dovolenou, zvýšení rodičovské, náhradní volno za státní svátky a novomanželskou bezúročnou půjčku. To jsou jistě všechno věci, které by se mnoha lidem líbily. Ale proč jste toto všechno už neudělali? ČSSD je ve vládě posledních 8 let, kdy vede i MPSV. Devátým rokem je levicový prezident. Předtím byla ČSSD ve vládě 8 let v letech 1998 - 2006 a nikdy jste to nezavedli! Proč? Nemůžete se divit, že už ČSSD lidé nevěří!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.06.2021 11:09:13 - MUDr. Jiří Běhounek
Vážený pane srdečně Vás zdravím, v letech 1998-2006 se řešila otázka privatizace,sanace škod v bankách atd. a nebylo jednoduché v době opoziční smlouvy jednotlivé záležitosti,zvláště když se mohutně řešily otázky reformy krajů a veřejné správy vyřešit. Pokud jde o poslední období myslím,že pokud objektivně hodnotíte situaci tak přes velmi výrazný odpor koaličního partrnera se prácvě přes MPSV podařilo prosadit mnohé i když si to Andrej Babiš přivlastňuje.Když lidé ČSSD nevěří je mi to líto jen se ptám komu z těch populistických nabídek tedy věří.