MUDr. Jiří Běhounek

kraj Vysočina
  • SOCDEM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.05.2021 11:48:36 - osvald

Přijde vám normální, jak jsou odvoláváni straníci?

Přijde vám normální odvolat straníka a nahradit ho opozičním politikem, a to jen proto, že řekl svůj názor? Začíná to být v ČSSD běžná praxe, ale přijde vám to normální? Jak chcete dosáhnout úsěchu, když se vedení, kam patříte, proto se vás ptám, takto zbavuje těch, co by třeba oslovili jiné voliče než Hamáček a hlavně nemyslíte, že konstruktivní kritika je jen prospěšná?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2021 13:27:00 - MUDr. Jiří Běhounek
Srdečně zdravím, to není konstruktivní kritika ale podrážení nohou. Jednání skupiny kolem T. Petříčka neuneslo porážku na sjezdu ČSSD a rozehrává pro stranu velmi nebezpečné hrátky. Kdyby kolega Netolický byl takový straník za kterého se vydává jistě v komunálních volbách kandidoval v tričku ČSSD. On však tričko překryl jiným koaličním tričkem a vydává to za boj za ČSSD. Udělejte si obrázek sám. Konstruktivní kritiku přijímám ale nesmí být nejdříve  v mediích a potom až na rádoby stranické půdě. Přeji klidné dny.