MUDr. Jiří Běhounek

kraj Vysočina
  • SOCDEM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.06.2018 11:54:32 - volič z ČR

Vláda-Poche-ČSSD-Zeman-Babiš-KSČM

Vy tomu, co se na vládě odehrává jako částečně zúčastněný aktér rozumíte? Já totiž jako občan vůbec, ale přijde mi, jak kdyby existovala nějaká tajná dohoda mezi Zemanem, ANO, KSČM a zemanovským křídlem ČSSD. Společně zlikvidují vše, co se ČSSD dosud podařilo vyjednat, pak dojde ke změně vedení ČSSD a to se s ANO, KSČM a Zemanem dohodne. Nebo jsem podle vás úplně mimo? A jak si pak vysvětlit, že když už byla koalice na spadnutí, Babiš a KSČM opět přijdou s něčím, co uzavření brání? PS: Doufám, že tentokrát už neustoupíte? Už stačí, že jste chtěli jít do vlády s trestně stíhaným politikem a s podporou KSČM, kterou si vlastně zakazujete. Ještě další ústupek a ČSSD může skončit v propadlišti dějin. Protože si nedokážu představit další rozkol=štěpení uvnitř strany. To mě taky napadá, co když je cílem Zemana, ANO a KSČM, zničit ČSSD? Zájem by na tom určitě měli. Děkuji za reakci.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.06.2018 18:40:12 - MUDr. Jiří Běhounek
Srdecne zdravím a různých kombinací  a možnosti je "neurekom"jak by řekli bratři Slováci.Ja to hodnotí jako snahu získat co nejvýhodnější pozice na startu a osobně nevylučuji z  naší strany možnost říci "na viděnou pánové."

Takže se to.musi.dohrat az do nejakeho konce.pekne dny přeji J.Behounek