MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.06.2017 11:42:52 - Ten vzadu

Poděkování

Dobrý den, pane doktore. Je veliká škoda, že v politice končíte... končíte vůbec? Je to velká škoda. Bez ohledu na to, jakého politického přesvědčení totiž jste, jsem rád četl vaše články. Ať se na to dívám jakkoli, tak pokud už v politice nebudete, bude tam o jednoho slušného člověka méně. A to nemyslím jako nějaké klišé, ale opravdu jsem o tom přesvědčený. Je to velká škoda pro občany. Zvláště v této době. Zároveň je to však pochopitelné. Ale ať už je to jakkoli, tak moc děkuji, přeji vše nej a hezké léto, Marek.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.06.2017 18:48:07 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážený Marku,

tohle, ve vší skromnosti, fakt potěší. Moc děkuji! Nakonec se mi ještě bude po tom nezdravém parlamentním skleníku stýskat…

Ale vážně, fakt s politikou končím. Ostatně to "Nechceš, musíš" zde platí více, než jinde. Byl jsem v ní, přiznejme si to, tak nějak omylem. Jistý stranický sekretariát zřejmě nepředpokládal, že mne voliči vykroužkují. A navíc opakovaně. No, a když ještě ke všemu nemyslíte jen na svou kariéru a hlasujete si pak hlavně podle svého vědomí a svědomí - tedy Ústavy ČR, to se ke všemu vedle věčných námitek proti krokům a stylu vrchního velení prostě neodpouští. Ani tomu vzadu.

Takže jak jinak pak dát slušně najevo svůj nesouhlas s mnohým "tam uvnitř", než jít. Ostatně mám kam, uživím se i jinak. No uznejte, "Kdo na to má?", jak pravil jistý pan premiér .....

S úctou JK