MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.06.2017 23:55:14 - liviaL

Slušný člověk do politiky nepatří?

Dobrý večer, pane doktore,
sice jsem ČSSD nikdy nevolila, neb jsem založením pravičák a levicové myšlenky mě neoslovují, ale i tak cítím potřebu Vám sdělit, že jste osobnost, které si vážím a bohužel právě na Vás je vidět, že slušný člověk v politice nevydrží. Je to velká škoda, protože právě lidé jako Vy by měli v politice být! Ale ne jako bílé vrány, nýbrž v plném počtu. Nedoufám, že se takového stavu někdy dožiju, ale bylo by to krásné.
Přeji Vám do budoucna mnoho štěstí v osobním i pracovním životě.
Livia
P.S.: vím, že to není dotaz, ale snad se nebudete zlobit. :)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.06.2017 11:34:33 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážená Livie,

mnohokrát Vám děkuji za uznání. S ohledem na mé konkrétní zkušenosti s politikou Vás mohu ujistit, že i u nás v ní, ač je to překvapivé, stále slušní lidé jsou. A věřím, že i nadále budou. Napříč stranami i hnutími.

Jenže, uznávám, ona i  ve Wehrmachtu byla za "druhé světové" řada slušných vojáků. Jenže všichni snad víme, proč to ve výsledku ale nakonec moc platné nebylo. Omlouvám se za toto až příliš tvrdé přirovnání. Nicméně je výmluvné a ušetří řadu slov.

 S úctou    jk