MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.07.2023 20:06:00

Polčák se potkával s klíčovými aktéry případu Dozimetr

Polčák se potkával s klíčovými aktéry případu Dozimetr

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke kauze Dozimetr.

 Zdravím všechny,

Europoslanec Stanislav Polčák dosud tvrdil, že jeho spojení s kauzou Dozimetr je jen „mediálním konstruktem“. Policisté však zdokumentovali jeho schůzku se stíhaným podnikatelem, spojkou lobbisty Michala Redla.

Takže zase LHAL!

Polčák se tedy v uplynulých letech potkával s klíčovými aktéry případu Dozimetr. A to si kluci ve STANU mysleli že už to je zametené, a tak mu opět obnovili členství ve STANu.

Mafiánský spolek STAN nyní už nereagoval, aby to nebylo jako v té pohádce "O pyšné princezně“: "odvolávám co jsem... a slibuji, co jsem...".

Samozřejmě o tom vůbec nic nevěděl ministr vnitra Vít Rakušan, to je přece logické.

On je jenom předseda, jak by to mohl vědět.

Takže na otázky ohledně členství, spolupráce a kontaktů, Polčák neodpověděl, ale hlavně že bude chtít s paní Nerudovou kandidovat znovu do EU. Ta už ohlásila že bude kandidovat za STAN, nebo už to je zase jinak?

Nerudová má také takové pevné postoje.

Nejdřív s Maláčovou připravuje XY let důchodovou reformu, nic z ní nevypadne a pak radí Jurečkovi, jak se to má dělat … parametrické změny v důchodech. Neuvěřitelný Chameleon.

Co na to říci závěrem?

Zajímalo by mě, co na ty úniky do médií asi říká pan předseda Rakušan. Ale vlastně přes něj zase unikly ty informace o připravovaných sankcích na toho ruského oligarchu – zbrojaře.

Rakušan na 100 % nic neví, nikde nebyl, nikoho nezná a s nikým nemluvil, ale určitě za to může Babiš.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama