MUDr. Jitka Chalánková

  • Prostějov
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.08.2014 20:56:36

Chalánková: Zájem dítěte musí být na prvním místě

Chalánková: Zájem dítěte musí být na prvním místě

Opakovaně se objevují prohlášení a záměry politiků či ochránkyně lidských práv o umožnění adopcí dětí registrovanými páry homosexuálů. Slyšíme o právu na dítě. Jde o absolutně nepřijatelný postoj. Nikdo nemá PRÁVO na dítě.

 Opakovaně se objevují prohlášení a záměry politiků či ochránkyně lidských práv o umožnění adopcí dětí registrovanými páry homosexuálů. Slyšíme o právu na dítě. Jde o absolutně nepřijatelný postoj. Nikdo nemá PRÁVO na dítě. Je třeba chránit PRÁVA ohroženého dítěte, jeho právo na co nejlepší život a výchovu. Argumentace, že je to přece lepší, než aby žilo v ústavu, je zavádějící a demagogická. Kdo chce, může se se situací dětí, které jsou v ústavech, seznámit. Tyto děti mají své rodiče. Ty kterým byla umožněna adopce, již v ústavech nejsou. Pod demagogií o PRÁVECH DÍTĚTE se páchá v naší zemi již několik let rozvrat všeho, co fungovalo a dalo se pouze zlepšovat. Jde o cílený útok na tradiční rodinu. Tradiční rodina jako svazek muže a ženy si zaslouží ochranu společnosti. Je to výsadní společenství, ve kterém se rodí děti a které děti přijímá. Věřím, že česká společnost dokáže ochránit konzervativní hodnoty a přirozený zákon.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama