MUDr. Olga Sehnalová, MBA

  • Zlínský kraj
  • náměstkyně hejtmana
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.07.2020 5:35:00

Zpátky v politice

Zpátky v politice

Komentář na facebookovém profilu ke kandidatuře do krajských voleb

 Ve Zíně jsme měli tiskovou konferenci, na které jsme představili kandidátní listinu do krajských voleb. Vedu kandidátku sociálních demokratů a strany Zelených a dalších nestranických osobností. Už jsem kandidovat nechtěla, ale nemůžu se jen dívat, co se děje. Nemocnice a lidi ve Zlínském kraji mi stojí za to jít znovu s kůží na trh.

Téměř tři roky bojujeme s kolegy, ať jim srdce bije vlevo nebo vpravo, nejen za kroměřížskou nemocnici, ale za dostupnost zdravotní péče v celém Zlínském kraji, protože jsou to spojité nádoby. Buďme hrdí na to, co se tady skutečně vybudovalo, máme čtyři kvalitní nemocnice, žádná nepřebývá a žádná nechybí. Kultivujme a postupně vylepšujme, a hlavně si važme lidí a jejich práce. Velkohubé plány jsou jen pokreslené papíry. Jsem pyšná na to, že mohu být součástí této party lidí, která si stojí za svými názory a nebojí se je veřejně říkat.

Megalomanské plány na vodě, násilné slučování a rozbíjení týmů, vyhazov lidí, kteří se neklaní vrchnosti. Arogance a manipulace s veřejným míněním, propaganda obludných rozměrů. Tohle se bez boje nevzdává.

Volba bude na vás.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama