ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,94. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.02.2010 9:23:37

Cyril Svoboda zneužil jednání městského zastupitelstva

Cyril Svoboda zneužil jednání městského zastupitelstva

Cyril Svoboda nepřinesl nic, o čem by zastupitelé mohli jednat.

 Hl. m. Praha konstatuje, že dnes jako poslanec parlamentu zneužil jednání městského zastupitelstva k vlastní politické agitaci. Na zasedání městského zastupitelstva přišel poprvé za dvanáct let, kdy vykonává poslaneckou funkci, do níž byl za hlavní město zvolen. Praha ho nikdy nezajímala, nezajímala ho jako poslance parlamentu, jako ministra v několika vládách. Praha Cyrila Svobodu nezajímá ani teď. Nezajímá ho Opencard, stěhování magistrátu ani cokoli jiného.

K jeho dnešní premiérové návštěvě zastupitelstva gratulujeme, ale:

  • Nepředložil zastupitelstvu žádný materiál, kterým by se mohlo zabývat.
  • Nepředložil žádné argumenty, či fakta, o nichž by zastupitelé mohli diskutovat.
  • Snůška předvolebních populismů a lží není tématem pro jednání.
  • Měl by si oživit některé základní pojmy – například fakt, že, když navrhuje zařazení svých požadavků na jednání veřejného, voleného, zákonodárného a samosprávného orgánu, musí dodržet určitá pravidla. A volení zastupitelé nemusejí vyhovět. Pokud to chápe jako křivdu, je přecitlivělý. Kdyby si možná dal práci se zpracováním rozumného, nebo alespoň vůbec nějakého materiálu, mohli zastupitelé rozhodnout jinak.
  • Praha Cyrila Svobodu vyzývá, aby veřejně nepoškozoval její dobré jméno.
  • Apeluje na něj a jeho rozum a věří, že jeho příští návštěva na jednání ZHMP přinese Pražanům i něco užitečného. V tom případě je vítán.
  •  V opačném případě se raději obejdeme bez jeho přítomnosti a zdržování od práce.
  • Možná jsme přehnaní optimisté, ale předpokládáme, že flašinet, který si pořídil, a který melduje stále tutéž hrstku smyšlenek a lží, už nemůže bavit ani Cyrila Svobodu samotného.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama