ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,94. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.05.2012 20:36:00

Další plody fízlovských odposlechů neusvědčují z žádných kvetoucích „korupčních

Další plody fízlovských odposlechů neusvědčují z žádných kvetoucích „korupčních

Vyjádření k výrokům pana 1. náměstka Hudečka ohledně problematiky územního plánu.

Mladá fronta Dnes se ve svých článcích „200 kostlivců. Jak si kmotři dělili Prahu“ a „Padrino a jeho kmotříčci“ dopouští velice závažného, ničím nepodloženého obvinění z nezákonného rozhodovaní o změnách územního plánu.

Podle tvrzení MfD na magistrátu „byly nalezeny modré desky“, jež obsahovaly více než dvě stovky násilím a proti vůli odborníků prosazených klientelistických rozhodnutí. Deník se již tradičně odvolává „na zdroj z okolí“ a ve svých materiálech nedokazuje vůbec nic, až na svou standardní neprofesionalitu, pomocí které se snaží dosáhnout senzačních a skandálních odhalení. Nesmírně rád bych ony tajemné desky viděl. Pokud někdo skutečně objevil (a mám o tom velmi silné pochybnosti) nějaké podklady dokazující protiprávní jednání, je zajímavé, že se neobrátil na Policii ČR, ale na noviny, o kterých je známo, že si těžkou hlavu s důvěryhodností a objektivitou svých textů nedělá.

Rádoby pohoršené komentáře politického zelenáče z TOP 09, pana náměstka Hudečka, který za rok a půl své opoziční i koaliční práce v hlavním městě dosud dokázal jen střílet jedno populistické obvinění za druhým, nepodloženou kritiku, či dramatické sliby, jak se starými nepořádky zatočí, jsou jen k smíchu. Pan Hudeček by měl místo devótního pochvalování si, jak mu Mladá fronta Dnes pomohla otevřít oči začít opravdu něco dělat a snažit se pro územní plán Prahy něco udělat.

Ani další plody fízlovských odposlechů a jejich zveřejnění neusvědčuje z žádných kvetoucích „korupčních sadů“. Pouze snad z hlouposti „žvanění“ dvou lidí v telefonu. Kdybychom si poslechli soukromé rozhovory pana Hudečka, pana Kmenty či kohokoli jiného, asi bychom je z hlouposti snadno mohli obvinit také. Podstatná jsou rozhodnutí. A ta buď jsou, nebo nejsou činěna v souladu se zákonem.

Podobná obvinění, která již bez nejmenších pochybností považuji za účelová a programově likvidační jsou za hranicí mého poměrně vysokého „prahu bolestivosti“. Žádám MfD a pana náměstka Hudečka, aby příslušné „modré desky“ usvědčující z údajně nezákonného rozhodování ukázali. Musím zdůraznit, že územní plán i pořizování jeho změn se odehrává v souladu se zákonem i díky projednávání na úrovni věcné se zástupci odborné i laické veřejnosti, následně schvalováním v příslušných Výborech Zastupitelstva HMP, Radou HMP a konečně Zastupitelstvem HMP samotným. Jde o mimořádně transparentní proces, kterého se účastní odborná i široká laická veřejnost.

Pokud pan náměstek Hudeček své průhledně líbivé výroky a obvinění neprokáže, jsem připraven podat na něj trestní oznámení za šíření pomluvy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama