ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,94. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.02.2010 10:00:00

Volby nevyhrají negativní kampaně, je přesvědčen Bém

Volby nevyhrají negativní kampaně, je přesvědčen Bém

Pražský primátor pevně věří, že ODS v květnu vyhraje volby tím, že nabídne konkrétní a důvěryhodný program.

Pavel Bém, který kromě Prahy vede i pražskou ODS, tvrdí, že lidé jsou unaveni populismem a negativními kampaněmi. „Nevěřím, že by volby mohly vyhrát nějaké negativní kampaně. Volby vyhraje jen rozumný, konkrétní a důvěryhodný politický program. ODS povede kampaň pozitivní," zdůraznil v rozhovoru pro ParlamentniListy.cz.


Odmítl tak především kritiku šéfa lidovců Cyrila Svobody, kterou považuje za účelovou a vedenou především tím, aby si Svoboda udržel svou pozici ve straně.


Svoboda má špatný šíp

"Nejspíše zahraniční rádci mu doporučili, že nejjednodušší pro přežití Cyrila Svobody bude začít se strefovat do Béma a pražské ODS. Budiž, dobrý cíl, ale špatný šíp," míní primátor s tím, že lidovci bojují o své parlamentní přežití a svou kritikou nahrávají spíše ostatním menším stranám jako jsou TOP 09, Věci veřejné, nebo Strana svobodných občanů, případně zelení.

Bém je přesvědčen, že ODS ve vedení města udělala od povodní „obrovský kus práce". „Dnes vůbec nepoznáte, že tady nějaká povodeň byla, navíc máme jeden z možná nejkomplexnějších systémů ochrany proti povodni vEvropě, ne-li na světě," zdůraznil.

Primátor přiznal, že například projekt Opencard se úplně nepovedl, ale pochybení jsme „našli, přiznali a napravili". Doufá, že si toho všimnou i česká média.

Odmítl, že by v ODS panovaly bratrovražedné boje, pouze straníci podcenili „vyřizování si vzkazů" přes média. Občanští demokraté udělají vše pro to, aby ve volbách vyhráli a zajistili spravedlivou a nezadluženou budoucnost všem obyvatelům České republiky, dodala optimisticky dvojka pražské kandidátky ODS.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama