MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2019 6:34:00

Pavilon urgentní medicíny v liberecké nemocnici dostal zelenou

Pavilon urgentní medicíny v liberecké nemocnici dostal zelenou

Prohlášení náměstka hejtmana pro resort zdravotnictví Přemysla Sobotky k Centru urgentní medicíny.

„Dosáhli jsme nejdůležitějšího strategického rozhodnutí Libereckého kraje o zdravotnictví. Zastupitelstvo Libereckého kraje v úterý 24. září jednomyslně souhlasilo se změnou projektu a hlavně s financováním výstavby nového pavilonu urgentní medicíny v Krajské nemocnici Liberec.

Po dlouhých diskusích jsem předložil materiál na jednání zastupitelstva a výsledek je velmi pozitivní.

Ve zkratce: od roku 2024 se změní akcionářská dohoda uzavřená mezi Libereckým krajem, Statutárním městem Liberec, Turnovem a Krajskou nemocnicí Liberec. Liberecký kraj si vezme úvěr, ze kterého se bude financovat stavba v maximální částce 2,5 miliardy korun. Výše úvěru bude známa v krátké době.

Rád bych poděkoval všem krajským zastupitelům a věřím, že stejné stanovisko zaujmou i zastupitelstva měst Liberce a Turnova.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama