MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.10.2012 16:02:08

Ptejte se Přemysla Sobotky online na novém webu

Ptejte se Přemysla Sobotky online na novém webu

Přemysl Sobotka, kandidát ODS na prezidenta České republiky a první místopředseda Senátu, spustil své nové internetové stránky. Ty se věnují především jeho kandidatuře v lednových prezidentských volbách.

Součástí stránek je i prostor pro diskusi nad tématy prezidentských voleb. Každý návštěvník se může na adrese www.premyslsobotka.cz/zeptejte-se Přemysla Sobotky zeptat na jeho názory na českou politiku.
 
„Slibuji, že všem korektním návštěvníkům, kteří se zdrží vulgarismů, rád odpovím. To jsem ostatně dělal i vždy dřív,“ říká Přemysl Sobotka. „Česká republika je hrdá země uprostřed Evropy. Jsme země, která se může právem pyšnit svou historií i současností. Pokud budu zvolen prezidentem, budu o dobrou pověst České republiky pečovat s tou nejvyšší úctou. Jako konzervativní politik chci všechny občany stmelovat, ne rozdělovat“
 
Nové internetové stránky Přemysla Sobotky www.premyslsobotka.cz odrážejí základní hodnoty, ke kterým se hlásí – hrdost na svou vlast a pokoru k roli prezidenta v České republice. Jsou ztvárněné v decentní kombinaci modré, bílé a červené barvy. Stejná tématika i zpracování bude provázet informace o kandidatuře Přemysla Sobotky až do prezidentských voleb v lednu příštího roku.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama