MUDr. Roman Sýkora, Ph.D., MHA

  • REAL
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.06.2017 17:14:07

Realisté Karlovarského kraje představují lídra do parlamentních voleb

 Realisté Karlovarského kraje představují lídra do parlamentních voleb

Lídrem pro Karlovarský kraj za politickou stranu Realisté je předseda Karlovarského klubu Realistů Tomáš Ševčík.

„Tomáše Ševčíka jsme navrhli a shodli se na jeho osobě velmi jednotně, pak již bylo třeba jen potvrzení sborem zakladatelů Realistů, které proběhlo v uplynulém týdnu“, komentuje koordinátor Realistů pro Karlovarský kraj Roman Sýkora a dodává: „Karlovarský lídr Tomáš Ševčík, je zkušeným podnikatelem, známou regionální osobností, která dokáže oslovit potenciální voliče Realistů.“ Sám Tomáš Ševčík přijal tuto pozici a bilancoval: „ Za pětadvacetiletou éru mého podnikatelského působení jsem byl svědkem počáteční euforie a následného zhoršování podmínek pro podnikání, práci i život v naší zemi. Proto bych rád přispěl ke zlepšování života u nás. K tomu mě inspirovala hlavně osoba mentora Realistů Petra Robejška a jeho názory.“ Na závěr Roman Sýkora doplňuje: “Další pořadí na kandidátce zatím nebylo diskutováno, lze předpokládat, že osobnosti na prvních několika místech budou známy jistě dříve než před termínem odevzdání kompletní kandidátky v srpnu.“

Tomáš Ševčík

V roce 1983 absolvoval odborné učiliště elektrotechnické a poté nastoupil praxi u Pozemních staveb Karlovy Vary. Po revoluci v malé privatizaci vydražil prodejnu sportovních potřeb a začal soukromě podnikat, hlavně v oblasti prodeje golfových potřeb. V roce 2015 přenechal prodej golfových potřeb synovi a nyní se věnuje poradenství při koupi golfového vybavení a opravám golfových holí. Je rozvedený a z prvního manželství má syna. S přítelkyní žije v Karlových Varech. Rád hraje golf a mariáš.

Realisté Karlovy Vary

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama