MUDr. Svatopluk Němeček, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.05.2016 19:40:00

Souhlasíme, aby část daně na tabákové výrobky mířila do zdravotnictví

Souhlasíme, aby část daně na tabákové výrobky mířila do zdravotnictví

Ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček včera jednal s prezidentem České lékařské komory Milanem Kubkem.

„Souhlasíme s návrhem lékařské komory, aby část daně na tabákové výrobky mířila do zdravotnictví, které nese velkou část nákladů vyvolaných tímto zlozvykem. Budeme také spolupracovat se zástupci komory k práci na novém sazebníku výkonů,“ zhodnotil dnešní jednání ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček.

„Jednali jsme o některých návrzích, kterými chceme stabilizovat personální situaci ve zdravotnictví, primárně jsme se zabývali pracovním materiálem, který nazýváme Strategii zdravotnictví do roku 2017," přibližuje ministr Němeček a dodává: „Požadavky lékařské komory jako jednoho z důležitých partnerů bereme vážně a je třeba o nich jednat."

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama