MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.07.2012 9:21:56

Chování „oranžové šlechty“ ovládané kmotry ohrožuje úspěch ČSSD

Chování „oranžové šlechty“ ovládané kmotry ohrožuje úspěch ČSSD

Senátor ČSSD MUDr. Vladimír Dryml vyjadřuje vážné znepokojení nad prohlášením hejtmana Moravskoslezského kraje Palase.

Situace na některých krajích je doslova kritická, protože chování „oranžové šlechty“ ovládané krajskými kmotry ČSSD ohrožuje úspěch ČSSD ve volbách.

Neschopnost vést boj proti korupci na krajích a odklánění dotačních peněz EU do předem připravených společností, manipulace s výběrovými řízeními  a nezvládnutí zdravotnictví v převážné většině krajů, spojené s předraženými nákupy zdravotnické techniky, se staly konečně i cílem vyšetřování Policie ČR.

Vedení ČSSD nedokáže řešit tyto problémy, které se týkají nejen předsedy Sobotky, ale i místopředsedy Haška, který vede asociaci hejtmanů.

Senátor očekává, že na základě dopisu hejtmanů odsuzujícího hejtmana Palase, ponese místopředseda Hašek politickou odpovědnost a odstoupí ze všech politických funkcí, stejně tak, jako jeho předseda ČSSD, pokud se prokáže korupce některého z hejtmanů ČSSD.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama