MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.09.2013 16:29:59

Pro pravdu se každý zlobí

Pro pravdu se každý zlobí

Dnes proběhla v Senátu Parlamentu České republiky tisková konference, kde senátor MUDr. Vladimír Dryml promluvil o svém vyloučení ze Strany práv občanů Zemanovci.

„Do SPOZ jsem vstoupil na výslovné přání Miloše Zemana v době, kdy v podstatě zahajoval svou prezidentskou kampaň. Snažil jsem se ho vždy veřejně podporovat, sehnal jsem pro něj deset podpisů senátorů, aby mohla být kampaň oficiálně zahájena, stal jsem se jediným senátorem za Zemanovce, založil jsem senátní klub, který nese jeho jméno. Proto jsem doufal, že můj odlišný názor na vedení strany není důvod mě vyhodit“, uvádí senátor.

„Byl jsem to já, kdo pana Matějku, dlouholetého asistenta Hany Orgoníkové, do SPOZ přivedl po jeho odchodu z ČSSD. Může mi snad mít někdo za zlé, že když jsem se dozvěděl o zakládání falešných organizací s černými dušemi, nejdříve jsem se snažil zakázat mu tyto metody, a jelikož se to nezdařilo, přerostla náš konflikt do veřejných potyček?, upozorňuje Vladimír Dryml.

„Jako od člena SPOZ se ode mne samozřejmě očekávalo, že budu stranu také volit. V mém volebním obvodě neznám kandidátku, ani jako člen SPOZ. Mám snad bez ptaní dát svůj hlas Danielu Hůlkovi, aniž bych se staral kdo je za ním? Zvláště ani jako člen SPOZ nemůžu dopustit, aby se do Poslanecké sněmovny dostal například bývalý Sládkův republikán Petr Vrzáň, který je ředitelem loterijního systému“, uvádí senátor.

„Strana v této podobě není demokratická, Vyloučen jsem byl já, ale také další členové, zatímco černých duší přibývá. Není to jenom záležitostí Královéhradeckého kraje, ale také dalších 5 krajů. Pokud vedení dále hodlá celou situaci zametat pod koberec s tím, že jsme všichni jenom ukřivdění, ale jinak SPOZ kvete, přeju jim v tom lhaní pevné nervy“, uzavírá Vladimír Dryml.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama