MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.10.2014 22:29:00

Sobotka, Němeček a Babiš by se měli přestat napadat přes média

Sobotka, Němeček a Babiš by se měli přestat napadat přes média

Senátor MUDr. Vladimír Dryml (senátní obvod Hradec Králové) má plnou důvěru v objektivnost auditů dělaných na žádost Evropské komise. Odsuzuje veškeré útoky představitelů vlády, kteří se snaží využít předvolebního času, a politizovat celý problém.

 Premiér Sobotka i ministři Němeček a Babiš by se měli okamžitě přestat napadat přes média, neboť toto jejich chování poškozuje Českou republiku a budí nedůvěru Evropské komise v celou naši zemi a může se také stát, nejen že budeme muset peníze do Evropské unie vracet, ale také nám může být posílaní dotací zcela zastaveno. Bez evropských peněz by se tak v podstatě zcela zastavil rozvoj a modernizace nejen nemocnic, ale celé infrastruktury.

Je zarážející, že se na tyto alarmující skutečnosti nepřišlo už dříve. Očekávám, že po zveřejnění výsledků bude vyvozena jak osobní odpovědnost konkrétních lidí z vedení chybujících nemocnic, tak případně i ta politická.

Jako pro senátora za region Hradecka je pro mě nepochopitelné, jak mohlo chybovat i takové vedení nemocnice jako je Fakultní nemocnice v Hradci Králové, které podle dosavadních informací hrozí nejvyšší pokuta, jež bude bohužel zaplacena všemi zaměstnanci nemocnice.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama