MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.09.2011 11:37:00

Zpráva BIS je velmi varovným signálem pro všechny politiky

Zpráva BIS je velmi varovným signálem pro všechny politiky

Senátor ČSSD MUDr. Vladimír Dryml, člen zahraničního a branně bezpečnostního výboru Senátu Parlamentu ČR plně souhlasí se zprávou BIS týkající se poměrů v české justici.

Zpráva BIS je velmi varovným signálem pro všechny politiky. Je nutné v zájmu ČR, aby se zpřísnila kontrola nad českou justicí.

Výroky soudce Sváčka, předsedy Městského soudu v Praze plně odpovídají českému přísloví o potrefené huse. Právě poměry u soudů v Praze nebo na státních zastupitelstvích v Praze, Brně, Plzni a Hradci Králové potvrzují nelichotivé názory občanů na českou justici a státní zastupitelství.

Volání soudců po ještě větší nezávislosti a především po více penězích zvýší pravděpodobně ještě více možnost korupčního jednání některých soudců, z nichž mnozí jsou absolventi plzeňské právnické „Sorbony“. Právě nedořešení aféry Právnické fakulty Plzeň je další temnou skvrnou na obrazu české justice.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama