MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.08.2021 19:53:00

Pane premiére, přestaňte lhát, manipulovat a jděte si radši točit zmrzlinu

Pane premiére, přestaňte lhát, manipulovat a jděte si radši točit zmrzlinu

Komentář na facebookovém profilu k Andreji Babišovi a jeho předvolebnímu marketingu.

 Pane premiére, přestaňte se chovat jako zbabělec a dělat si volební kampaň na Praze. Pro Pražany jste za celou dobu neudělal vůbec nic. Trestáte je akorát za to, že vás tady nevolí po vašem fiasku s vaší primátorkou. Vaše dostavba Pražského okruhu je v nedohlednu a vaše sliby Pražanům ohledně majetkových směn jste schopný porušit hned po podání ruky.

Že se nestydíte akorát pořád jen lhát a nehryže vás svědomí za to, jak jste během koronaviru rozvrátil naši zemi. Kdybychom neměli tak neschopného premiéra, nemuseli jsme mít nejvíc obětí na počet obyvatel nebo rekordně dlouho zavřené děti doma bez možnosti chodit do školy.

Tak přestaňte konečně manipulovat, běžte si psát knihy, které jste vlastně ani nenapsal, a jděte točit zmrzlinu. A jestli chcete řešit Prahu přímo, vyzývám vás opakovaně k veřejnému duelu. Můžeme to probrat bez toho, abyste se schovával za svůj marketingový tým.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama