MVDr. Josef Řihák

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.05.2015 15:45:06

Teď je na řadě nové vedení radnice, ať ukáže co udělá pro Příbramáky...

Teď je na řadě nové vedení radnice, ať ukáže co udělá pro Příbramáky...

Teď je na řadě nové vedení radnice, ať ukáže co udělá pro Příbramáky… Od nástupu do funkcí uplynulo již půl roku, kromě personálních změn na radnici, ostrých vyjádření a urážení za nimi není vidět žádná jiná práce.

V jednom z posledních dílů Periskopu jsem přibližoval občanům práci opozičního politika a snažil jsem se konstruktivně vyjádřit k mnoha záležitostem, týkajících se Příbramáků. Bohužel jsem si jako reakci na svůj názor vysloužil z úst pana radního Dvořáka pouze ostrá slova proti mé osobě, ve kterých jsem byl označen například za „klasického starého politika“ či za „akrobata“.

Člověk se však v tomto případě musí pozastavit především nad tím, kdo koho byl ochoten označit za takzvaného „akrobata“. Byl to člověk, který za svou bohatou politickou kariéru, na rozdíl ode mne, prošel hned několika politickými stranami – například KSČ, ODS, US-DEU či nyní ANO. Stranami, které se v určitých názorech mnohdy zcela rozcházejí. Tato osoba mne označuje za politického akrobata? Nad tím pak člověku zůstává rozum stát…

Chybovat je lidské. Chyby budou dělat i naši političtí soupeři. Vždy je však potřeba myslet na občany, snažit se udělat práci co možná nejlépe a nejpoctivěji. Myslím si, že se nám spousta  projektů vydařila – vybudovalo se několik dětských hřišť, zrekonstruovaly se silnice, zateplily školy a školky, udělaly se obě nová náměstí a mnoho dalšího.

Teď je na řadě nové vedení radnice, ať ukáže co udělá pro Příbramáky… Od nástupu do  funkcí uplynulo již půl roku, kromě personálních změn na radnici, ostrých vyjádření a urážení za nimi není vidět žádná jiná práce. Zato útoků nejen na opoziční zastupitele, ale i na členy z vlastních řad (pí. Bc. Stefanidesová, p. MUDr. Danda), je více než dost. Vedení města musí již opustit předvolební kampaň a začít pracovat ku prospěchu občanů našeho města, ne jenom kritizovat své politické konkurenty, kteří mají odlišný názor.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama