MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.12.2016 10:19:00

Kdo chodí do práce a vychovává děti, platí dvakrát

Kdo chodí do práce a vychovává děti, platí dvakrát

z Facebooku

 Jsem zklamaný, že na vládě došlo na základě požadavků hnutí ANO k přerušení projednávání tohoto bodu, a že jsme tak neschválili další ulehčení pracujícím rodinám s dětmi. Uděláme maximum, aby se toto narovnání distribuce v rámci sociálního pojištění a důchodového systému podařilo prosadit.

Kdo chodí do práce a vychovává děti, totiž platí dvakrát, vzhledem k tomu, že má zdaněny náklady na děti DPH a ještě platí sociální odvody. Chceme tuto diskriminaci pracujících rodičů snižovat.

Platit občanům za to, že rodí děti, odmítáme. Mít děti nesmí být živnost. Naopak, pracující rodiče, ať už jsou biologičtí nebo ne, nesmí být státem za řádnou výchovu dalších generací finančně trestáni.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama