MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.04.2015 7:51:01 - Venda-jogista

AIIB-Asijská banka pro infrastrukturní investice

Díky bratře předsedo za odpověď. Jako člen strany jsem chtěl znát tvůj názor. Bohužel, budu se muset, podle tvého doporučení, obracet mimo naši stranu. Zvykl jsem si, že ani na vnitřní diskuzi KDU-ČSL jsi neodpovídal. Já ti položil celkem 24 dotazů, které zůstaly bez odpovědi.

Víš, které státy se přihlásily k AIIB? Aby ses nemusel ptát ministra Babiše, tu je máš. Austrálie, Rakousko, Ázerbajdžán, Brazílie, Dánsko, Egypt, Finsko, Gruzie, Maďarsko, Island, Izrael, Kyrgystán, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rusko, Jižní Korea, Španělsko, Švédsko, Tchaj-wan, Turecko, Francie, Německo, Itálie, Lucembursko, Švýcarsko, Spojené Království/UK/.

Dovolím si ještě dva dotazy.

Myslíš si, z názvu této banky, že tam nebudou žádné prostředky pro vědu a inovace, tedy pro tvůj rezort?

Znáš, ve svém omezeném vnímání světa, jaké významné mírové infrastrukturní projekty, ten přívlastek mírový zdůrazňuji, se v rámci AIIB chystají?

Václav Žáček, člen KDU-ČSL

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.04.2015 11:27:47 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Nazdar Václave, jak vidíš, na dotazy reaguji zde, emaily, FB a twittrem, což považuji za dostatečné.To nevím. To nevím, neznám.