MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.01.2016 20:48:57 - Docent

Nová verze sněhurky pro děti od milované čt

Dobrý den pane poslanče, zajimá mě Váš názor na to jakým způsobem čt pracuje. Jste s její prací spokojený? Řekl by jste, že vysíláná objektivně, nezaujatě a dává stejným prostor VŠEM názorům? Moje odpověd by zněla ne. Nejhorší na to, že propagandu a odpornou manupulaci servíruje i dětem. Naprosto stejně pracovala i před rokem 1989. Odkaz zde- https://www.youtube.com/watch . Ve 20 s tohoto uměleckého díla je věta - princezna byla hodná, ale měla jednu vadu na kráse totiž bílou pleť. Musel jsem si pustit 2x abych se ujistil, že nemám halucinace. Je to naprosto neuvěřitelné. Váš komentář?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.01.2016 12:49:56 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 Pěkný den, relativně spokojen s ČT jsem. K vysílání je kompetentní přijímat stanoviska Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, která je nezávislá. Mě nepřísluší ovlivňovat chod nezávislé TV veřejné služby. Všechny názory zveřejňovat nemůže, např. ty, které směřují k potlačování práv a svobod. 1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.
(2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.
(3) Cenzura je nepřípustná.
(4) Svobodu projevu a právo vyhledávat a šířit informace lze omezit zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, bezpečnost státu, veřejnou bezpečnost, ochranu veřejného zdraví a mravnosti.
(5) Státní orgány a orgány územní samosprávy jsou povinny přiměřeným způsobem poskytovat informace o své činnosti. Podmínky a provedení stanoví zákon.