Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.06.2011 22:48:23

Dobeš zůstal při obhajobě paskvilu státních maturit jako pověstný kůl v plotě

Dobeš zůstal při obhajobě paskvilu státních maturit jako pověstný kůl v plotě

Paskvil státních maturit ministra Dobeše začali otevřeně kritizovat kromě ČSSD, odborníků a studentů i jeho nejbližší spolupracovníci včetně ministrova poradce Václava Klause mladšího...

Sociální demokracie tuto kritiku považuje za další důkaz toho, že projekt státních maturit je zcela chybně nastavený a špatně koncipovaný.

Ministr Dobeš, který se spuštěním státních maturit spojil svou politickou odpovědnost, tak zůstává při obhajobě jejich úspěšnosti jako pověstný kůl v plotě a maturity označuje za úspěšné navzdory mínění opozice, veřejnosti, akademické sféry i svých vlastních spolupracovníků.

Jsem přesvědčen, že tato neschopnost ministra vnímat reálné dopady špatně koncipovaného projektu státních maturit je jen dalším z řady důvodů pro to, aby funkci ministra školství co nejdříve opustil či z ní byl odvolán.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama