Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.01.2012 10:20:43

Josefe Dobeši, kde je to slibované navýšení platů?

Josefe Dobeši, kde je to slibované navýšení platů?

Na planá a květnatá vyjádření Josefa Dobeše už jsme zvyklí, stejně tak na jeho lži. Nikoho tak asi nepřekvapí, že slibované navýšení platů učitelům, které Josef Dobeš sliboval, se nekoná.

Ještě v listopadu přitom ministr školství hovořil o průměrném navýšení platů každému učiteli o 750 korun a stále opakoval, že pro učitele vybojoval miliardy z rozpočtu. Dnes se však od ředitelů škol dozvídáme, že navýšení je spíše výjimečné a navíc o téměř dvě třetiny nižší, než Josef Dobeš sliboval. Pokud je Josef Dobeš spravedlivý ke všem stejně, pevně věřím, že se odměny jeho nejbližším spolupracovníkům pohybují také v rozmezí 200 až 300 korun měsíčně namísto desetitisícových či spíše statisícových odměn, které v minulém roce rozdával. 
Josefe Dobeši už teď konečně chápete proč v loňském roce učitelé stávkovali?
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama