Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.01.2012 14:42:22

Stínový ministr školství Marcel Chládek rozdával ve věznici vysvědčení

Stínový ministr školství Marcel Chládek rozdával ve věznici vysvědčení

Stínový ministr školství a středočeský vicehejtman Marcel Chládek navštívil věznici v Jiřicích, aby předal vůbec první vysvědčení žákům ve výkonu trestu.

Střední odborné učiliště v Jiřicích totiž v loňském roce otevřelo první studijní obory pro občany ve výkonu trestu odnětí svobody. Výuka byla zahájena 5. září 2011, a to v oborech „malířské a natěračské práce“ a „malíř a lakýrník“. Ve dvou třídách tyto obory studuje bezplatně celkem 56 žáků. „Otevření učiliště tohoto typu považuji za velmi dobrou věc, protože umožní lidem ve výkonu trestu se snáze vrátit do normálního života po opuštění z vězeňského zařízení,“ říká Marcel Chládek.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama