Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.09.2012 10:03:55

Zeleného setrvání v Cermatu snižuje důvěryhodnost této instituce na nulu

Zeleného setrvání v Cermatu snižuje důvěryhodnost této instituce na nulu

Ministr školství Petr Fiala po svém nástupu do funkce s velkou pompou vyhodil šéfa Cermatu Pavla Zeleného. Svitla tak naděje, že to pan ministr se změnami ve státní maturitě myslí vážně.

Dnes se dozvídáme, že Pavel Zelený byl fakticky pouze přeložen na jinou, podobně významnou pozici. Jeho podíl na rozhodování o budoucnosti státní maturity je tedy obdobný. Již dříve pošramocená důvěra v Cermat i státní maturitu tak dostává další ránu.
 
Je pro mne tedy otázkou, zda má smysl pracovat v ministerské revizní komisi, která se budoucností a změnami ve státní maturitě zabývá, pokud má podíl na rozhodování i člověk, který je za chyby v ní fakticky odpovědný. Ministr Fiala by si měl uvědomit, že tímto eskamotérským kouskem s Pavlem Zeleným je narušena i důvěryhodnost jeho osoby.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama