ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.06.2016 13:45:00

Bruselští úředníci zaslouženě dostali facku za svou nadřazenost

Bruselští úředníci zaslouženě dostali facku za svou nadřazenost

Referendum jako prvek přímé demokracie ukázalo, jak výborně funguje a díky němu Britové udělali tak zásadní rozhodnutí o své budoucnosti.

Bruselští úředníci zaslouženě dostali facku za svou nadřazenost a jednání formou diktátu, často ignorující názory členských zemí ať šlo o kvóty, omezování držení zbraní nebo o regulace téměř všeho!

Na výsledky referenda musí reagovat i Česká republika. Dnešní den se musí stát impulzem k tomu, abychom jsme i my podstatně změnili naší roli v EU a po vzoru Britů rozebrali všechny klady a zápory a zeptali se našich občanů, zda ve zkostnatělé Evropě vedené současnými úředníky, kteří dostali EU do krize, setrvat nebo odejít! ČR potřebuje vládu, která bude razantně a akceschopně reagovat na takovouto výzvu!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama