ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.07.2015 17:25:00

Lidé nemají vědět, jak se předchází pohybu nelegálních imigrantů v ČR

Lidé nemají vědět, jak se předchází pohybu nelegálních imigrantů v ČR

Poslanecká sněmovna dnes ústy předsedy poslaneckého klubu ČSSD zamítla požadavek většiny občanů České republiky a sice právo na informaci, jak česká vláda kontroluje a zabraňuje pohybu nelegálních imigrantů na území ČR.

Dále ČSSD zavetovala právo českých občanů na informaci o tom, jak jsou zabezpečena místa potenciálního umístění imigrantů na území České republiky. Je neuvěřitelné, že veto bylo vzneseno ještě předtím, než byly návrhy vůbec vzneseny. Lepší důkaz arogance vládní koalice si nelze představit.

ČSSD, ANO a KDU-ČSL dali občanů České republiky jasný vzkaz, že nehájí zájmy svých občanů, ale naopak budou realizovat politiku podbízení se Evropské unii bez ohledu na ochranu majetku a bezpečí našich lidí. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama