ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.03.2016 16:20:00

Není čas na cokoli čekat! Musíme chránit naše občany

Není čas na cokoli čekat! Musíme chránit naše občany

Jsem naprosto šokován dalším brutálním teroristickým útokem na Evropu!

Vyzývám vládu a premiéra Sobotku, aby byla co nejrychleji zajištěna komplexní ochrana hranic, po které voláme v parlamentu již rok a maximálně posílen policejní dozor na letištích, nádražích, metru a obchodních centrech.

Není čas na cokoli čekat! Musíme chránit naše občany před bezpečnostními riziky, které se den ode dne zvyšuji! Nadále odmítáme přijímaní ilegálních imigrantů, protože naše země nesousedí s žádnou zemí postiženou válkou a o azyl se má žádat v první bezpečné zemi mimo region konfliktu!

Byl jsem zvolen občany ČR a nehodlám jakkoli sklánět hlavu před eurohujerskou vládou či bruselskými úředníky vedené Merkelovou! Je naši povinnosti udělat vše pro bezpečí, klid a ochranu ČR! Znovu budeme předkládat naše zákony požadující maximálně tvrdé tresty a okamžitou deportaci imigrantů, kteří se dopustí trestného činu, který vláda odmítla!

Dále chceme tvrdě trestat jakékoli projevy náboženského fanatismu. Toto je důsledek politiky premiéra Sobotky, Merkelové, Mogherini a dalších!

Je skandální, že premiér Sobotka ve chvíli kdy je Brusel pod sériovým teroristickým útokem předřadil informace o inkluzi místo informovaní občanů ČR o bezpečnostní situaci!!!

Marek Černoch, předseda poslaneckého klubu Úsvitu NK

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama