ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.08.2015 6:27:00

Pane prezidente, Váš názor je pro mě velmi důležitý

Pane prezidente, Váš názor je pro mě velmi důležitý

Otevřený dopis prezidentu republiky!

Vážený pane prezidente,

dovolte mi, abych vyjádřil podporu Vašemu veřejnému postoji k otázce masové ilegální migrace, ale i k otázkám  terorismu, nebo Islámského státu.

Jako občan České republiky, který měl tu čest být zvolen v řádných demokratických volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, bych rád znal Váš názor ohledně našeho vztahu k Islámskému státu.

Jsem si vědom toho, že IS není státem dle mezinárodního práva. Nicméně ovládá rozsáhlá území, které jeho stoupenci získali pomocí nasazení bojové techniky a ozbrojenců, kteří našemu světu opakovaně vyhlašují válku. Vy, pane prezidente, jste vrchním velitelem vojsk České republiky. Jsem přesvědčen o tom, že současný kritický stav uprchlické vlny směřující do Evropy, je zcela zásadním ohrožením naší bezpečnosti.

Váš postoj a názor je tedy pro mě velmi důležitý.

S úctou

Marek Černoch

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama