ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.11.2015 9:07:00

Paříž - útočí na nás, braňme se

Paříž - útočí na nás, braňme se

Naše první myšlenka musí patřit zavražděným, jejich rodinám a blízkým. Věnujme tichou vzpomínku nevinným obětem teroru.

Naše druhá myšlenka musí patřit zajištění naší bezpečnosti. Okamžitě chraňme naše hranice! Podporujme policii a další bezpečnostní složky, nechme je jednat a dělat vše, co je nutné.

Naše třetí myšlenka musí patřit budoucnosti. Co uděláme pro to, abychom my a naše děti mohli žít v naši zemi a v Evropě beze strachu, svobodně,co uděláme pro přežití naší kultury a civilizace?

Útočí na nás barbarský a všeho schopný nepřítel. Nepřítel, který nenávidí naši svobodu, který nenávidí naše hodnoty, který nenávidí nás. V takové chvíli se musíme spojit a společně, odvážně a vytrvale se bránit. Abychom mohli začít se bránit, musíme se konečně podívat kruté pravdě do očí, neboť pravda osvobozuje, i od strachu: zabíjí islámský extremismus, zabíjí islámská ideologie jako taková.

Tuhle válku jsme nezačali, tuhle válku jsme si nevybrali - ale jsme povinni ji vítězně ukončit!

Marek Černoch
předseda poslaneckého klubu

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama