ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.11.2015 10:47:02

Pussy Riot nás nemá co kritizovat

Pussy Riot nás nemá co kritizovat

Media přinesla zprávu...„Maria Aljochinová označila detenční zařízení pro uprchlíky v Bělé pod Bezdězem za absurdní a xenofobní“.

Co tím chtěla členka Pussy Riot říct? Že máme nelegální imigranty ze Somálska, Eritreje a podobných států nechat volně běhat po České republice? Nebo jim nabídnout ubytování v luxusním hotelu?

Minulý týden jsme se s kolegy byli v Bělé, podívat a rozhodně o jakoukoli újmu nejde. Tito lidé mají na výběr ze tří jídel plus dietní jídla, mají k dispozici nadstandardní lékařskou péči, k dispozici kinosál, sportoviště, mateřskou školku, posilovnu atd. Kolik důchodců dostane zdarma výběr ze tří jídel? Kolik dětí má ve škole obědy zdarma? Kolik lidí u nás má zdarma zdravotní péči? A že je tam plot? Samozřejmě, protože tito lidé přišli nelegálně a žádný rozumný stát nenechá takové lidi pohybovat se bez kontroly na svém území.

Paní Aljochinová, Šabatová, pane vysoký komisaři OSN a další, vy nás nemáte co kritizovat! Vedení zařízení a Policie ČR v Bělé jednají naprosto korektně a v souladu se zákony naší země. Kritizujte Brusel za neschopnost řešit imigrační krizi, kritizujte západní státy, které se dodnes nebyly schopny sjednotit v boji proti Islámskému státu, který páchá těžko pochopitelná zvěrstva. Kritizujte státy, které díky lidem jako jste vy, mají dnes ve svých městech NO GO zóny a sociální nepokoje, kde se lidé bojí na ulici. Ale nekritizujte nás, za to, že jsme zodpovědní vůči vlastním občanům.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama