ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.06.2015 18:12:32

Svoláváme mimořádnou schůzi Sněmovny

Svoláváme mimořádnou schůzi Sněmovny

Rozhodli jsme se podpořit svolání mimořádné schůze Sněmovny. Situace je kritická, už se nebavíme o jihu Evropy, vlna uprchlíků se blíží k našim českým hranicím.

„Rozhodli jsme se podpořit svolání mimořádné schůze Sněmovny. Situace je kritická, už se nebavíme o jihu Evropy, vlna uprchlíků se blíží k našim českým hranicím. Chceme informace vlády, jak ochrání český stát a české občany, jak zabrání nelegálním uprchlíkům vstoupit na naše území. Pokud česká vlády nyní neposiluje skokově kontrolu státních hranic, pak tragicky selhává,“ říká předseda klubu Marek Černoch.

„Šokuje nás, že vláda ústy pánů Bělobrádka a Zaorálka oznamuje, že máme přijímat stovky imigrantů, ale v Poslanecké sněmovně se o tom mluvit nechce. Vláda jen chlácholí občany, aby poslušně vykonala rozkaz Bruselu. Dnes zároveň vyvrcholilo pokrytectví ČSSD. Její ministři sice říkají, že jsou proti kvótám, ale hlasy svých europoslanců je schválila. Teď se k nim připojili i čeští poslanci, kteří se o tom bojí i mluvit. Tato vážná situace je jejím poslancům ukradená,“ nebere si servítky Marek Černoch.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama