ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.04.2017 21:20:58

Tady už prázdné fráze a politická korektnost vážně nepomohou

Tady už prázdné fráze a politická korektnost vážně nepomohou

Evropu včera zasáhl další teroristický útok. Útočník v Paříži zastřelil dva policisty a následně byl zabit. K tomuto činu se poté přihlásil Islámský stát, který je odpovědný i za předchozí atentáty ve Francii.

Není snad týdne, kdybychom nepočítali mrtvé v ulicích. Bohužel teď musí za chyby politiků těžce platit obyvatelé Evropy.

Snahy o integraci selhaly a současná realita nám jasně ukazuje, že představa fungující multikulturní společnosti bez jasných pravidel, je pouhým idealistickým snem. Evropští politici si už konečně musí připustit, že na území Evropy žijí lidé, kteří odmítají principy liberální demokracie a ve jménu zvrácené víry udělají vše pro její zničení.

Ne, tady už prázdné fráze a politická korektnost vážně nepomohou. Proto prosazujeme zákony, které mají za cíl zpřísnění migrační politiky a boj proti radikálnímu islámu. Terorismus totiž nezná hranice!

Marek Černoch

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama