ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.09.2013 18:40:22

Z Úsvitu mrazí jen těm, co na současném bordelu profitují!

Z Úsvitu mrazí jen těm, co na současném bordelu profitují!

V poslední době se můžeme čím dál častěji dočítat nejrůznější varování před Hnutím Úsvit a jeho politikou. Naposledy se tak stalo na webu KDU- ČSL, strany, která spoluvytvářela současný stav, kde jsme se mohli dočíst, že „z okamurovských pořádků mraz

 Podle mého názoru může mrazit jenom ty, kteří těží ze současného nepořádku. Náš program totiž prosazuje odvolatelnost politiků nebo všeobecné občanské referendum, tedy možnosti občanů vyjádřit se k otázkám, které považují za důležité. Také prosazujeme osobní a hmotnou odpovědnost politiků.

Ten zmiňovaný „okamurovský pořádek“ jednoduše znamená, že kdo je slušný, pracuje a dodržuje zákony, má právo žít beze strachu. Nemusí se bát, co bude zítra, může vést spokojený život bez obav, jak se budou jednou mít jeho děti. Hnutí Úsvit Tomia Okamury totiž není žádná intrikánská strana.

Já jsem vstoupil do politiky proto, že celková nálada ve společnosti je pod bodem mrazu, lidé přestali čemukoliv věřit, jakákoliv hrdost je pryč. Nechci se vzdávat a rezignovat, právě naopak. Udělám maximum, abychom náš stát z této všeobecné skepse dostali.

Potřebujeme se odpoutat od současné politiky, ve které jde jen o přehazování z levé na pravou stranu, nebo obráceně. Potřebujeme změnu, abychom se dostali na úroveň, která ve vyspělých demokratických státech běžně funguje už roky. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama