Marek Vokšay

  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.05.2010 10:07:43

Poslanec Paroubek není schopen taktu a piety

Poslanec Paroubek není schopen taktu a piety

Je to opravdu neuvěřitelné- samozvaný "nejlepší diskutér" opět neudržel na uzdě svou aroganci a ego a místo pokory a piety v souvislosti s úmrtím ombudsmana se nerozpakoval v rámci prohlášení k této smutné události napadat své politické protivníky.

 

Když jsem si přečetl první dvě věty Paroubkova prohlášení k úmrtí veřejného ochránce práv pana Motejla- byl jsem v klidu. Nijak nevybočovaly z podobných prohlášení, která pronesli jiní představitelé  veřejného života.  Ovšem hned následující věta - to je tedy hnus. Nikdo jiný neměl drzost tak smutnou událost použít pro svou volební agitku. Je naprosto neuvěřitelné, že Paroubek i smrt ombudsmana Otakara Motejla využije k tomu, aby napadal své politické soupeře .

Zde se podívejte sami :

prohlášení Jiřího Paroubka : "Úmrtím Otakara Motejla přišla naše země o osobnost s vysokým morálním kreditem a vysoce vyvinutým smyslem pro spravedlnost. Je to obrovská ztráta i pro veřejný život, neboť Otakar Motejl opakovaně prokázal, že je mu obrana právního státu posláním. Ať to bylo v době před rokem 1989, anebo například při jeho ostré kritice praxe tzv. justiční mafie v období Topolánkovy vlády."

ODS rozhodně není můj šálek čaje a o tom, že justice v ČR je v žalostném stavu rozhodně není pochyb - svědčí o tom i případ komand ČEZu, který je na příkaz nejvyšší státní žalobkyně Vesecké zametán pod koberec i přes odpor a udivení vyšetřujících kriminalistů. Nicméně to co předvedl pan poslanec Paroubek považuji za jednu z nejhorších forem hyenizmu, která jen dokladuje Paroubkovu neschopnost slušného chování.  A opravdu směšně s tímto kontrastuje drzost páně Paroubka, s jakou se prohlásil za "nejlepšího diskutéra" v ČR. Je velmi vypovídající, jak pan Tvrdík uklidil měsíc před volbami svého předsedu stranou- asi je si velmi dobře vědom, že Paroubek ve své namyšlenosti si velmi často nevidí do úst a mohl socdem ještě více před volbami znemožnit. V tomto případě Paroubka zjevně neuhlídali.

Skutečně nechápu nikoho, kdo se odhodlá socdem pod vedením tohoto člověka volit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama