Marek Vokšay

  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.05.2010 15:10:20

Volte suverenitu se SUVERENITOU

Volte suverenitu se SUVERENITOU

Že jsou malé strany opomíjeny ve všech médiích ať již plánovaně na nátlak kohokoli, nebo prostě kvůli prodejnosti- to je všeobecně známo. O to více mne potěšili redaktoři portálu První zprávy, že zorganizovali rozhovor s Janou Bobošíkovou.

 A musím říci, že to opět byl rozhovor jako břitva, stejně jako její projev na nedávné Programové konferenci strany SUVERENITA-blok Jany Bobošíkové, Strana zdravého rozumu , nebo její vystoupení v pořadu Hyde Park. Videa s obou těchto pořadů lámou rekordy sledovanosti ať už na portálech i-vysílání ČT nebo na Youtube. Doporučuji všem si příslušná videa vyhledat a hlavně- přečíst právě již zmiňovaný rozhovor. Celý ho najdete zde
Pokud někdo ještě váhá které politické straně dát svůj hlas ve volbách, věřím, že třeba právě tento rozhovor by Vás mohl přesvědčit, že SUVERENITA, narozdíl od dosavadní vládnoucí garnitury, hodlá opravdu pracovat pro občany ČR a nikoli pro vlastní koryta a plné kapsy.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama