ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.11.2015 6:25:00

Jste zloději a chuligáni, už si u nás nezatančíte! Vzkázaly seniorům Lidové sady

Jste zloději a chuligáni, už si u nás nezatančíte! Vzkázaly seniorům Lidové sady

Hulvátství se ze špičky liberecké radnice šíří jako nakažlivý a obtížně léčitelný virus i do příspěvkových organizací města. Důkazy o tom přineslo také říjnové jednání zastupitelů.

Primátor si během zasedání zastupitelstva běžně dovoluje opozici okřikovat a urážet, a když ho přestanou bavit její názory, jednoduše dotyčným vypne mikrofon. Nejprve označil jeho náměstek Korytář odchod zastupitele Františka Gábora z jednání na ceremoniál Pocty hejtmana za odskočení si za chlebíčky. Později, když se F. Gábor vrátil na zasedání zastupitelstva, byl při svých dotazech primátorem umlčen vypnutím mikrofonu.

Ze stejného ranku pochází odpověď zoologické zahrady seniorům. Starší občanka se obrátila na zastupitele s dotazem, proč v kulturním centru Lidové sady skončila taneční odpoledne pro seniory. Protože kulturní centrum spravuje zoologická zahrada, odpověď vypracovala zoo.

Ta osočuje seniory ze zlodějen a chuligánského chování. Jako důvody doslova uvádí „ztráty toaletního papíru a tekutého mýdla na WC, časté pokusy o vstup bez platné vstupenky, napadání pořadatelské služby ...“ 

Tak vypadají v praxi předvolební sliby koalice, že bude lépe komunikovat s občany? Korunu debatě kolem tanečních zábav nasadil primátor, když veřejně požádal, aby byla tato pasáž ze záznamu jednání zastupitelstva vymazána. Zřejmě by pan primátor nejraději vymazal i všechny nespokojené seniory. A pak, že bude líp!

Mgr. Martina Rosenbergová
zastupitelka města Liberec

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama