Mgr. Barbora Rázga

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.06.2021 10:35:00

Sociální sítě mají tendenci mnohé nepohodlné názory vydávat za Fake News

Sociální sítě mají tendenci mnohé nepohodlné názory vydávat za Fake News

Komentář na facebookovém profilu ke svobodě slova.

CENZURA NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH?

Jsem rozhodně proti tomu, aby byly různé názory a profily na sociálních sítích cenzurovány například jen proto, že nejsou součástí politického mainstreamu. Jsem proto ve sněmovně i mezi předkladateli legislativy, která by toto upravovala.

Bohužel často spatřujeme, že sociální sítě mají tendenci mnohé nepohodlné názory vydávat za Fake News a na základě toho perzekuovat uživatele sociálních síti. Viděli jsme to například u prezidenta USA Donalda Trumpa.

Sešla jsem se dnes se zástupci Aliance pro rodinu. Rozděluje nás pro mne důležité téma manželství homosexuálních párů, ale dnes jsme hovořili hlavně o cenzuře názorů na sociálních sítích, se kterou se dnes bohužel Aliance pro rodinu potýká. Jakkoli s některými jejich názory nesouhlasím, tak budu vždy hájit jejich právo tyto názory prezentovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama