Mgr. Bc. Vít Rakušan

  • STAN
  • 1. místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.04.2020 17:05:00

Na neziskovky to, pane premiére, skutečně nehodíte

Na neziskovky to, pane premiére, skutečně nehodíte

Komentář na facebookovém profilu k zapojení neziskového sektoru s koronavirem a karanténou

Andrej Babiš: “Ovšem od prvních okamžiků, kdy se v naší zemi projevily symptomy krize s koronavirem, postrádám pomoc z neziskového sektoru.”

Další z věcí, na kterou s panem premiérem nemáme stejný názor. Co ale postrádám já?

Od prvních okamžiků, kde se v naší zemi projevily symptomy krize s koronavirem, postrádám koncepční, systémové provedení touto krizi. Postrádám lídra. Postrádám pocit bezpečí, pocit, že nás v tom někdo nenechá. Místo toho každý večer zapínám televizi a dozvídám se, co všechno je zase jinak a že nevíme, jaká má vláda určená kritéria pro to, aby se začalo se zmírňováním opatření. Vím ale, že se pan premiér cítí dobře a děti od sebe ve škole budou sedět dva metry. Což bych jako učitel snad ani vědět nechtěl. Protože je to neproveditelný nesmysl.

Je to zvláštní, ale ani za jednu z těch věcí nemůže neziskový sektor. Ten pomáhá kde může, jak vám všichni poskytovatelé sociálních služeb mohou dosvědčit.

Ne, na neziskový sektor, který na rozdíl od celé vlády šije roušky, rozváží nákupy a obědy, dělí se o dezinfekci a s hrůzou sleduje, že jsou nezaopatřené domovy pro seniory, na ten to vážně nehodíte.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama