Mgr. Bohuslav Sobotka

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.06.2010 17:22:00

Bezděkova komise je ovlivněna tlakem privatizace

Bezděkova komise je ovlivněna tlakem privatizace

Opt-out je pro důchovodý systém absolutně špatným řešením.

Úřadující předseda ČSSD Bohuslav Sobotka zhodnotil současné návrhy, které učinila Bezděkova komise. Ve svém vyjádření mimo jiné uvedl, že opt-out není dobré řešení pro důchodový systém.  

"Bězděkova komise ve své první fázi fungování, před několika lety, splnila svůj účel. Dokázala zmapovat situaci našeho důchodového systému a vedla debatu s politickými stranami o jeho alternativách. Poslední návrh, který aktuálně prezentovala Bezděkova komise nevyplývá z postoje jednotlivých politických stran, ale je spíše ovlivněn tlakem na privatizaci části prostředků, které jsou dnes součástí průběžného důchodového systému," řekl Bohuslav Sobotka.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama