Mgr. Bohuslav Sobotka

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.06.2010 19:15:31

Kalousek lhal o Bakalových milionech

Kalousek lhal o Bakalových milionech

O milionech od Bakaly pro ODS, TOP 09 a Věci veřejné měli lidé vědět před volbami

Považuji za neférové, že informace o sponzorování ODS, TOP 09 a Věcí veřejných miliardářem Zdeňkem Bakalou, kterou přinesla ČTK, který těmto stranám podle nových informací poskytl dohromady 28,5 mil. Kč, měli lidé vědět před volbami. Především by to bylo zajímavé pro nájemníky bytů bývalého OKD, kterým Z. Bakala slíbil odprodej bytů, aby svůj slib nedodržel a dnes jej dokonce popíral

K této věci by také měli zaujmout stanovisko představitelé TOP 09, neboť před volbami její první místopředseda M. Kalousek popíral, že by Z. Bakala jakkoliv jejich stranu podporoval. Dnešní informace o sponzoringu TOP 09 Z. Bakalou je signálem o rozporech mezi slovy a činy představitelů této strany.

Bohuslav Sobotka
statutární místopředseda ČSSD


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama