Mgr. Bohuslav Sobotka

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.06.2010 16:19:15

ODS opět nabírá Topolánkův kurz

ODS opět nabírá Topolánkův kurz

Julínkova účast ve vyjednávacím týmu pravicové koalice je podvodem na voličích.

Bývalý ministr zdravotnictví Topolánkovy vlády a senátor T. Julínek překvapivě nahradil ve vyjednávacím týmu ODS ke zdravotnictví před volbami proklamovaného experta této strany Borise Šťastného. Ten se domnívá, že se jedná o návrat k prosazování privatizace zdravotnických zařízení a fakultních nemocnic tak, jak tomu bylo za Topolánkovy vlády.

Vzhledem k tomu, že je T. Julínek v týmu spolu se stávajícím náměstkem ministryně zdravotnictví a poslancem ODS Markem Šnajdrem, je zřejmé, že jsme svědky návratu některých cílů Topolánkovy vlády. Podle mého názoru je tento krok od ODS poté, co T. Julínka před volbami stáhla, podvodem na voličích, kteří se mohli domnívat, že ODS přehodnotila svoji politiku v oblasti zdravotnictví v době Topolánkovy vlády.

Opakuje se tak, bohužel, od ODS známá finta, jejímž symbolem byla v minulých volbách Smlouva ODS s voliči.

Bohuslav Sobotka, statutární místopředseda ČSSD
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama