Mgr. Bohuslav Sobotka

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.05.2010 8:35:00

Vývoj sociální demokracie po volbách

Vývoj sociální demokracie po volbách

Mezi hlavní priority ČSSD nyní patří příprava na senátní a komunální volby.

Mezi hlavní priority ČSSD v současné době patří uplatnění programu sociální demokracie a příprava na senátní a komunální volby. Místopředseda ČSSD Bohuslav Sobotka však nevylučuje, že by se jeho jméno objevilo mezi možnými kandidáty na předsedu strany.

"V tuto chvíli je podle mě důležité, aby se co nejlépe a nejvíce uplatnil sociálně-demokratický program v té povolební konstelaci. Druhá priorita pro vedení sociální demokracie je příprava na senátní a komunální volby, které nás čekají na podzim letošního roku a pak se rozhodne o podobě nového vedení sociální demokracie. Myslím si, že pro demokratickou stranu je důležité, aby bylo pokud možno více kandidátů a je možné, že budu jedním z nich," říká místopředseda Bohuslav Sobotka.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama