Mgr. Dagmar Navrátilová

  • LIDEM
  • Opatovice
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.12.2012 13:03:11 - xao

Opožděný boj proti komunistům

Dobrý den paní Navrátilová,
na portálu parlamentnilisty.cz jsem našel Váš protiútok vůči KSČM, která zkorumpovanou, a mnohými chápáno, nelegitimní vládu, jenž chrabě držíte nad propastí, označuje za perzonálně vyprázdněnou.
K Vašemu vyjádření (je-li uvedený odstavec nezkreslený) bych si dovolil pár poznámek.
1) Kde jste přisla na to, že ti samí lidé, co volili levici, nyní protestují pod okny úřadů? Máte nějaký podklad pro takové silné tvrzení? Pokud nemáte žádný, o čemž jsem přesvedčen, tak se jedná o lež či v lepším případě o demagogii. Omlouvám se za tvrdá slova, ale "nepravda" ci "nepřesné vyjádření" se rozhodně nehodí. Připomínám, že toto jsou symptomy dinosaurů, proti kterým jste šla údajně bojovat. A naivní lidé Vám věřili.
2) Co se týká Zemana, Diensbiera a jejich prosení komunistů. Mohla jste použít slova jako "klečí před komunisty", tak jak uvedlo nové Rudé právo (pardon myslím tím idnes.cz), jistě máte v zásobě květnatější výrazy. A teď vážně. Proč by nemohl kdokoliv žádat o podporu demokraticky zvolený subjekt (narozdíl od pofidérní nezvolené učelové "vládní" pidistrany, které jste součástí)?
3) Není Vám už trapné používat slovo "soudruh" ve snaze dehonestovat politického protivníka? (Jelikož nejste členka KSČM, jiné pochopení Vašeho užití tohoto slova si nedokážu přestavit - nicméně rád se nechám vyvést z omylu).
4) Nehledě na "kvality" pana Sloupa, co on má společného s Vašim vládním uskupením? Zmínkou o něm jste použila další řečnický klam, který je znám jako úhybný manévr(red herring) - "A vy zase bijete černochy"
5) Touhu po moci ukazuje především Vaše (nikoliv naše) nekompetentní vláda, která údajně braní nástupu komunistů. Mlácení prázdné slámy tj. dojímaní řečmi o vládě jedné strany platí převážně jen na naprosté hlupáky a/nebo fanatiky a/nebo mladé, kteří nemohou srovnávat.
6) Vaše řečnická otázka nakonec je jen další vyčpělý pokus o rétorický úhybný manévr.

Tragikomické na vzniklé situaci je, že většina občanů, a to i pravicových! (dle výzkumů a hlavně dle posledních voleb), má názor na vládu podobný ne-li shodný s komunisty (to neřeším Vaši pseudostranu LIDEM) ... a to díky Vám a Vašim vládním spolupracovníkům. Nicméně pokud Vám jde o výrazný úspěch KSČM, tak vydržte do konce volebního období.
Držím palce při dívání se do zrcadla a přeji úspěsný den.

Obyčejný občan
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Navratilova-LIDEM-KSCM-nikdy-nezklame-aneb-kritika-soudruzky-Zezulkove-256687

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.