Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.07.2016 11:45:00

Máme příležitost dát najevo zahraničním partnerům naši otevřenost pro spolupráci

Máme příležitost dát najevo zahraničním partnerům naši otevřenost pro spolupráci

Ministr kultury Daniel Herman se účastní 51. mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary.

Kromě návštěv y festivalových produkcí se ministr kultury setká také s představiteli zahraničních filmových studií, s nimiž bude hovořit o možnostech využití zajímavých destinací v ČR a o filmových pobídkách. V neděli 3. 7. bude od 13 hodin hostem karlovarského speciálu Otázek Václava Moravce.

Program ministrovy návštěvy zahrnuje také řadu schůzek s českými tvůrci na téma podpory českého filmu, koprodukční spolupráce nebo digitálního restaurování filmů z původního filmového materiálu. O společenské odpovědnosti autorů, kvalitě současné produkce nebo proměně způsobu konzumace filmů promluví Daniel Herman také tuto neděli v Otázkách Václava Moravce.

„Festival v Karlových Varech je bezesporu nejvýznamnější filmovou událostí v České republice. Vnímám jej proto jako příležitost podpořit na mnoha rovinách českou kinematografii a současně dát zahraničním partnerům najevo naši otevřenost pro spolupráci na tomto poli,“ uvedl ministr Herman.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama