Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.07.2016 22:11:00

Ministr Herman odsoudil teroristický čin v Nice a vzdal hold obětem i zraněným

Ministr Herman odsoudil teroristický čin v Nice a vzdal hold obětem i zraněným

Ministr již v ranních hodinách na svém twitterovém účtu označil útok v Nice za střet s barbarstvím a odmítl jakoukoli toleranci terorismu. Současně vyjádřil hlubokou soustrast pozůstalým po obětech.

 Kolem desáté hodiny pak položil květinu a zapálil svíčku před Buquoyským palácem, sídlem velvyslanectví Francouzské republiky.

"Jsem šokovaný zprávou o teroristickém útoku v Nice. Je to opravdu ohavný zločin. Nejde o střet dvou kultur. Jde o střet s barbarstvím. A to nelze tolerovat. Nejen Evropa, ale celý euroatlantický svět je ve válce s terorismem, to si musíme uvědomit, a časy klidu z 90. let jsou bohužel minulostí. Násilí vstoupilo do našich životů; musíme s tím počítat a nesmíme být těmi slabšími. Česká republika se musí teroru spolu se svými partnery tvrdě postavit," prohlásil ministr.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama